Dvoriščne ograje

Dvoriščne ograje

Kontaktne informacije

dvoriščne ograje

Dvoriščne ograje

Zunanje ograje so poleg osnovnih namenov ograj (varovanje hiše, doseganje zasebnosti, obramba pred vetrom, varuje hišne ljubljenčke, …) tudi pomemben estetski dodatek objekta. Izbira ALU ograj bo zagotovo poskrbela za lep izgled vašega doma, z njo pa boste še posebej zadovoljni, saj ne potrebuje večjega vzdrževanja.

Če si želite ograjo bolj naravnega videza, izberite barvo v barvi lesa in si tako naredite okolje še bolj domače. Poleg izbire barve in modela ALU ograj lahko izberete tudi razmak med prečkami v ograji – si morda želite ograjo, skozi katero se vidi, potem je za vas primerna ograja z bolj tankimi in redkimi prečkami, v kolikor želite več zasebnosti, potem izberite bolj debelejše prečke in jih postavite gosteje.

Aluminijaste ograje lahko tudi kombinirate z drugimi materialom, najpogosteje s steklom, lesom, kamnom… Pomembno je, da določite višino, ki jo potrebujete in se pred naročilom posvetujete s strokovnjakom, ki bo izvedel montažo, saj vam lahko najboljše svetuje o pravilni izbiri.Pri izbiri ograje vam svetujemo tudi glede vrat.

Vrste dvoriščnih ograj